Video Hitam Putih


Video hitam putih... sapa nak tengok ? tak kebulur nak tengok pelakun tua dengan nyonya jual kangkung... lain la kalau aku yang tampan lagi gagah nie belakon, sure pecah panggung !

Rakyat tak nak lagi disajikan dengan cerita-cerita bodoh... faham tak ? Rakyat sekarang sedang menunggu bila kenaikan harga minyak akan berlaku... malam ini kah ? minggu depan kah ? atau bulan depan ? atau selewat-lewatnya selepas mengundi ? Rakyat lebih cemas menunggu berita ini dari cerita dan lakun layar dari pengarah yang munafik. Rakyat tak nak dengar siapa menang siapa kalah ! yang rakyat nak tau Bila Harga Minyak akan Naik ? sebab Rakyat nak buat bajet..... ! Paham tak nie apa aku cakap nie.... ?!

Ini video video nie apa cerita nie ? lawak tau... lawak ! kau tau tak lawak ? Sekarang mana ada orang nak tengok movie hitam putih... ? pelakun pulak jenis nyonya jual kangkong, sapa nak tengok... ? Eey, dengar sini... filem hitam putih nie cuma laku zaman P.Ramlee jea tau ! kalau P.Ramlee hidup lagi dia pun tak hingin nak buat pilem itam putih macam korang bikin tue ? Bodoh jenis apa korang nie ? Bodoh murakab ker....? bodoh jenis yang bersusun-susun.... ? hahaha gelak aku

Cerita helikopter terhempas dan menyebabkan pilotnya terkorban bukan satu hiburan pada rakyat sebaliknya rakyat nak tahu apa macam dua olang telejun tingkap... ? lagi ada ka nomo tiga punya...?

Tiba-tiba aku rindu Altantuya... mana pegi budak tue haa... ?

2 Cucuk Satay Tak Habis Makan... Comment Sikit !:

Kamsiah 15 April 2011 at 17:42  

berakit2 ke hulu
berenang2 ke tepian
RON97 naik dulu
RON95 naik kemudian...

Afida Anuar 15 April 2011 at 21:13  

Kes liwat..kantoi..
Kes video seks pun kantoi..

lepas ni nak sajikan rakyat dengan kes apa pulak yer pak shake? sama2 kita....

kita bako!..kita bako!..

heh!

Related Posts with Thumbnails

Lorem Ipsum

E-mail kan kepada..... sheikh@mytownkajang.com

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP