Warong DO RE MI


Warong DO RE MI Singgah Sebentar Rasa Setahun.... ini yang aku tak tahan dengar nie ! Hari tu (pagi ahad lepas)sempat la jugak aku kena nasix lemax ,macam biasala haku sure pilih nasix lemax yang lipat daun pisang punya , dua bungkus ooo, siap tea Ultraman lagi saja nak cuba... kut-kut ada power untuk fire... hehehe.

Lokasi warong nie area Sayong, Kuala Kangsar tapi x susah la nak carix tepi jalan jea !

SINGGAH SEBENTAR RASA SETAHUN sampai harinie aku duk sebut-sebut benda nie Korang singgah la gerai nie sebentar... sure rasa setahun !

Read more...

Jangan Banyak Melantak di Hari Raya


Aku mintak banyak banyak mahap kat korang selama aku bergurau senda dengan korang may be ada yang ter kocik hati... Haku mintak mahap tujuh petala bumi hingga tujuh petala langit

Korang don'worry sebesarmana pun kalau korang ada silap dengan aku haku dah maap kan korang, kalau tak ada salah pun aku mahapkan jugak korang... aku jenis pemaap punya orang ! so... marilah kita bermaaf-maaf-fan !

Kalau korang ketagih sangat nak main mercun, main la sekehendak hati, main laaa... haku tak larang tapi kalau sampai putus nyawa itu bukan masalah aku ! hehehe dan pastinya aku tak sempat nak melawat sebab aku nak jalan-jalan rumah orang carix duit raya... ! hahahaa

Jangan banyak melantak di hari raya nie... dah la style bukak posa tak serupa nabi, masuk shawal pulak sumbat ketufat lomang rendang batang buruk sekehendak hati ! Ingat.. badan baru lepas servis...

Read more...

Korang Mungkin Tak Sengaja...


Korang mungkin tak sengaja jika..
Termakan nasi sepinggan pada hari pertama puasa.
Tapi mustahil tak sengaja jika..
Lepas habis tiga pinggan nasi baru teringatkan puasa.

Korang mungkin tak sengaja jika..
Terpegang tangan awek orang ketika berjalan di pasar malam.
Tapi mustahil tak sengaja jika..
Terpeluk pinggang awek tu sampai ke hujung pasar malam.

Korang mungkin tak sengaja jika..
Tertidur ketika sedang mengawal keselamatan premis selaku security
Tapi mustahil tak sengaja jika..
Siap bawak bantal dan tikar serta membaringkan badan ketika bekerja.

Korang mungkin tak sengaja jika..
Tersilap masuk rumah jiran sebelah kerana pintunya sama dan tak berkunci pula tu. Tapi mustahil tak sengaja jika..
Tersilap masuk dan kemudian tersilap bawa keluar barang-barang yang berharga.

Korang mungkin tak sengaja jika...
Terambil dan terpakai duit rakan serumah yang tertinggal di atas meja.
Tapi mustahil tak sengaja jika..
Duit rakan serumah itu korang terambil dari dalam dompetnya sewaktu dia tidur.

Korang mungkin tak sengaja jika...
Terlewat beberapa minit ke tempat kerja kerana jalanraya sesak.
Tapi mustahil tak sengaja jika...
Terlewat hingga beberapa jam dengan alasan jalan tren komuter jem.

Read more...
Related Posts with Thumbnails

Lorem Ipsum

E-mail kan kepada..... sheikh@mytownkajang.com

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP