Warong DO RE MI


Warong DO RE MI Singgah Sebentar Rasa Setahun.... ini yang aku tak tahan dengar nie ! Hari tu (pagi ahad lepas)sempat la jugak aku kena nasix lemax ,macam biasala haku sure pilih nasix lemax yang lipat daun pisang punya , dua bungkus ooo, siap tea Ultraman lagi saja nak cuba... kut-kut ada power untuk fire... hehehe.

Lokasi warong nie area Sayong, Kuala Kangsar tapi x susah la nak carix tepi jalan jea !

SINGGAH SEBENTAR RASA SETAHUN sampai harinie aku duk sebut-sebut benda nie Korang singgah la gerai nie sebentar... sure rasa setahun !

3 Cucuk Satay Tak Habis Makan... Comment Sikit !:

Kamsiah 29 September 2010 at 14:25  

sheikh...fuyooo...kalau makan sekali kenyang setahun kan best..:)

Suzi 5 October 2010 at 07:56  

menarik moto warong ni!...

dpt power utk fire tak lepas minum tea ultraman? hehehe

Related Posts with Thumbnails

Lorem Ipsum

E-mail kan kepada..... sheikh@mytownkajang.com

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP