Kawin Cerai Kawin Cerai Senangnya... !


PETALING JAYA: Jaguh badminton negara, Roslin Hashim,35, (gambar) akan memfailkan penceraian dengan isterinya Norhayati Othman,38, di Mahkamah Rendah Syariah Daerah Gombak Timur, Rabu, selepas sebulan mendirikan rumah tangga.

Mstar Online dimaklumkan, permohonan itu dibuat selepas berlaku masalah dalam rumah tangga yang dibina Roslin dengan Pengarah Pemasaran, Perbadanan Kemajuan Filem Nasional (Finas) itu.

Kedua-dua pasangan tersebut bernikah pada 9 Julai lalu selepas berkenalan tidak sampai lima bulan.

Bagaimanapun sebelum ini Roslim mengejutkan banyak pihak apabila perkahwinannya dengan Faizah Mohamad,32, pada 30 Januari 2009 tidak bertahan lama apabila mereka bercerai selepas 12 hari menjadi suami isteri.
pekejadah roslin nie... kawen cerai kawen cerai nih... !
tukar bini macam tukar reket jea... jangan-jangan shuttlecock dah condemn tak boleh nak SMASH !

6 Cucuk Satay Tak Habis Makan... Comment Sikit !:

noorfa.nasir 18 August 2010 at 11:16  

sapa yg salah sapa yg betul.. ms 1st married dia tu mesti org akan salah kan yg ppuan..BUT 4 2nd married?? baru kawin dh nk cerai igt cm main pondok2 ker.. lu pikir la sdiri..hehe. sikit2

Kamsiah 18 August 2010 at 11:21  

salam
huhu org byk duit,fofular,senang la cari pompuan heehe.....gurau ja sheikh..
tp membaca kosmo pg tadi,saya terkejut jugak...apa masalah mamat ni...
namun saya berharap...dia tak 'memalukan' x wife dia ni seperti dia malukan faizah dulu...

Lieya 18 August 2010 at 14:00  

Salamm...
Tu la... dlm hal ni yg terkene je yg tau kan. Kesian betul.. kesian pd ke-2 2 mereka ni. Perkahwinan yg sepatutnya dipertahankan tp akhirnya hancur mcm tu jee...Aduhaiiii

aidah 18 August 2010 at 14:32  

salam sheikh,
lama menyepi. sihat ke? Ntah lah, mamat yg sorang ni buat semua org pening je? Biarlah dia asal dia bahagia sorang2, hehehe.

Related Posts with Thumbnails

Lorem Ipsum

E-mail kan kepada..... sheikh@mytownkajang.com

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP