Lagi Seratus Hari Cuti

Aku Cuti Lagi Seratus Hari tahun nie untuk 93,000 kedua, tahun lepas aku ada buat entry bertajuk CUTI 100 HARI tak silap aku bulan April 09 sebenarnya aku buat net-work biz hehehe tu sebab aku jarang hapdet blog .Se100tus hari tu aku focus bikin kaw-kaw... lepas tu baru la duit datang slow-slow, kira punya kira dapat la angka kat atas tu ! Alhamdulillah tapi itu cerita tahun lepas...

Tahun nie aku nak focus lagi se100tus hari, harap-harap dapat pecah rekod tahun lepas and then baru la aku cadang nak blogging balik macam dulu rindu jugak pada kawan-kawan blogger yang suatu masa dulu yang rajin keluar masuk ker blog aku nie sekarang dah ramai membawa diri main Buku Muka nampaknya terpaksala aku carix kawan baru. Apapun aku akan terus berada di sini biarpun kawan-kawan dah lama tak datang berkunjung.... jika ada yang masih sudi-sudi datang menerjah katakan pada yang lain aku masih ada setia di sini !

7 Cucuk Satay Tak Habis Makan... Comment Sikit !:

Tirana 26 March 2010 at 14:13  

Macam cuti pantang orang bersalin aje..hahaha

aliadijamina 26 March 2010 at 15:26  

Salammmm.... tu diaa baru timboi.

Luth Textile 26 March 2010 at 15:42  

nanti boleh mai penang!

DUN Behrang 2020 27 March 2010 at 21:31  

Cuti seratus hari nk ngadap biz...ingat cuti seratus hari dok pantang tadi...

Qaseh 1 April 2010 at 16:26  

erkk saya datang sini...pak sheikh je senyap sunnyik ...

REENAZ 12 April 2010 at 20:22  

Sheikh, mcm dpt kesan ler biz tuuuu....(agak jer lerrr...sbb skrg tgh naik nama tuuu) hehehe

Related Posts with Thumbnails

Lorem Ipsum

E-mail kan kepada..... sheikh@mytownkajang.com

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP