Pergi haji dengan gaya vip..


Sebuah khemah khas untuk jemaah haji pakej VIP.
Beberapa syarikat Arab Saudi dan asing memperkenalkan pakej haji lima bintang bagi menarik jemaah haji kaya raya yang mahukan layanan istimewa bertaraf VIP ketika berada di Mina dan Arafah."perkhidmatan VIP itu pada dasarnya untuk memastikan seseorang jemaah haji dapat melakukan ibadah dalam keadaan tenang tanpa gangguan," kataseorang pembantu haji, Zaki Kamal Hussein.

Menurutnya, syarikat haji tempatan dan asing serta pejabat haji menyasarkan kelompok jemaah haji kaya sebagai pelanggan kerana mereka memberikan keuntungan lumayan."Walaupun jumlah mereka kecil, golongan itu perlu diberi tumpuan kerana banyak menyumbang kepada pendapatan kami," jelas Zaki tanpa menyebut kos pakej haji VIP itu. Ketika ditanya tentang perbezaan di antara pakej haji biasa dan pakejVIP, pembantu haji itu memberitahu, perbezaannya ketara kerana pakejVIP menumpukan pada privasi dan keselesaan pelanggan."Ia (pakej VIP) bermakna jemaah haji akan diangkut dengan bas mewah,menerima layanan bertaraf hotel, dihidangkan makanan istimewa menurutiselera mereka selain ditempatkan di dalam khemah yang luas dan mewahserta tandas bersih," ujarnya."

Kami turut menyediakan taman permainan khusus untuk kanak-kanak yang dipantau tenaga pengajar wanita supaya ibu bapa dapat mengerjakan ibadah haji dengan tenang tanpa bimbang mengenai anak-anak mereka,"tambahnya.Seorang pelabur berketurunan Mesir yang menetap di Britain, Mustapha Rajab berkata, dia memilih pakej haji VIP bagi memastikan mendapat privasi dan keselesaan tanpa gangguan akibat bunyi bising dan pencemaran udara terutama ketika musim haji tahun ini yang berdepan wabak selesema !

adoi !

Read more...

C-string bukan G-string tau !


Ini bukan cekak rambut tapi memangla letaknya dekat dengan rambut. Dia digunakan untuk membalut sahaja,buat masa nie belum ada dijual di mana-mana supermarket yang berdekatan dengan anda atau di mana-mana giant market nak info lanjut carix kat google

Kata Orang...
-mane depan mane belakang ?
-macam tu takyah balut pun tak pea hehee !
-pencipta benda ni patut dapat hadiah nobel...
-ingat dalam communication tech je ade wireless..
-ropenyer spenda pon ade wireless... hak hak hak!
-warna belang-belang lampu isyarat ada tak ?
-hitam baru nampak real
-kat mana nak beli c-string utk lelaki ada tak?
-kalau jatuh tengah jalan ni, malu nk kutip balik.
-wahhh....gud idealah wak...i pun tercarik2 sesuatu yg unik,bosan style lama...
-kesimpulanya kena try jugak la... kat mydin ada tak jual ?

January 3, 2009
I want to compliment you guys so much! A girlfriend got me to try the C String last year. At first I wore it just around our house, then under my jeans when going out. It's quite comfortable, I'd say more so than my thongs, even while sitting through hours-long boring college lectures. In fact you can easily forget you even have it on! The real test was a month later at the beach on vacation overseas. I admit at first I was dreadfully insecure at the thought of it falling off while walking around without me noticing and leaving me totally nude (it was a topless beach). But it didn't and provided me with some necessary modesty down there. But I do have to admit it was kind of fun watching some of the guys do a double-take but not getting to see what they wanted. LOL! Since I only slightly trim myself down below, I do wish it was a little wider at the top. But obviously that's only a small issue and only at the beach or poolside. Trimming just a little more solves that anyway. The C String is also great wearing during wintertime at the tanning salon, providing both some modesty and no tan lines at the same time. I won't chance wearing just my C String under a short sundress in our Windy City. But underneath pants or an evening gown it's absolute fabulous since it leaves no embarrassing panty lines. To say it makes me feel more sexy is an understatement. Especially when you know some of the stares at you are wondering if you're going 'commmando.' LOL! All in all, a great product and I highly recommend it!
Sincerely,

Becky Romero

Chicago, IL

Nanti aku ciplak and jual kat pasar malam rm10 tiga helai
siap ada labuci lagik !

Read more...
Related Posts with Thumbnails

Lorem Ipsum

E-mail kan kepada..... sheikh@mytownkajang.com

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP