Anita Sarawak dan Amalan Wuduknya

Ntah ape nak jadi la die nie, makin tua makin menakutkan...

Anita Sarawak nie macam takut tua kan ? Kalau tanya dia, camner dia boleh kekalkan kulit muka dia kekal cam anak daro agaknya dia mungkin jawab Berkat amalan berwuduk sejak jadi penyanyi..."

Pada aku bila usia dah lanjut kena la ade kodot-kodot skit kan ?...baru la mengikut hukum alam... ini tidak makin tua makin tegang. cemburu buta wooo warga-warga emas di luar sana jika tengok muka Anita Sarawak nie... jangankan warga emas, aku pun jeles... Pakai alat aper la agaknya dia tarik kulit muka dia tu ek... ?

Aku bab muka tak perlu nak tarix kasix tegang... setakat muka tegang bukan boleh berbuat banyakpun lagi pulak muka aku jenis muka manis, itu pun dah lebih dari cukup sebagai pakej pelengkap cuma perut aku nie jea... yang tinggi sikit kalaulah dapat tebang separuh banyak jugak seluar-seluar lama boleh pakai balik hehehe !

Read more...

Lepak Di Sepang SIC Petang Semalam

Aku sebenarnya tak la minat sangat lumba moto nie berbanding formula one tapi layan jea la... nak pulak tiket pun dah sampai kat tangan pergi jugak la... Apa pun aku cuma layan acara 500cc jea yg lain tu aku tak peduli sangat macam aku kata la... aku tak minat sangat lumba moto nie, kalau aku minat pun minat kat awek-awek yang bawak payung kehulu ke hilir sambil tayang bontot tu... nak jea aku terajang... tapi cun-cun woooo !


Satu hal yang aku lihat semalam banyak orang malaysia terutamanya orang melayu datang tengok race moto nie, orang cina pun kurang, india lagi la... layan depabali lagi kut ! Formula One pulak banyak John and Merry orang Siam,Brunei Singapura Indon pun banyak tapi bukan yang bibik jaga anak kat rumah tue !

O yea ! satu lagi, semalam jugak aku kena interview dengan orang sukan dari Jakarta Post. Macam-macam dia tanya... aku pun gagah la goreng dengan bahasa english aku yang beserabut ! hehehe dalam hati aku tunggu jea soalan dia " mas selepas ini apa bisa kita jalan jalan buat nemannin saya..." hahaha !

Read more...

x-ray di manchester airport


Masih lagi dalam tahap percubaan, Manchester Airport mengambil X-Ray para penumpang itu sendiri tak dea lagi kuarkan wallet, tak dea la lagi kuarkan laptop, bukak tali pinggang, tak dea lagi raba-raba bahu ke buku lali... Masuk bilik X-Ray, semuanya terserlah...lah. Tapi masalahnya, kastam boleh nampak imej bogel penumpang... kiranya nampak la korang punya toooott kalau lalu tempat peksa tu

Aku rasa aku nak mintak kerja kat sana la sebagai tukang jaga x-ray tu !

Read more...
Related Posts with Thumbnails

Lorem Ipsum

E-mail kan kepada..... sheikh@mytownkajang.com

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP