x-ray di manchester airport


Masih lagi dalam tahap percubaan, Manchester Airport mengambil X-Ray para penumpang itu sendiri tak dea lagi kuarkan wallet, tak dea la lagi kuarkan laptop, bukak tali pinggang, tak dea lagi raba-raba bahu ke buku lali... Masuk bilik X-Ray, semuanya terserlah...lah. Tapi masalahnya, kastam boleh nampak imej bogel penumpang... kiranya nampak la korang punya toooott kalau lalu tempat peksa tu

Aku rasa aku nak mintak kerja kat sana la sebagai tukang jaga x-ray tu !

8 Cucuk Satay Tak Habis Makan... Comment Sikit !:

BeaN MorENo 14 October 2009 at 09:44  

x p&c la kehidupan...sape jadi kastam best ar...

MrYusSmile 14 October 2009 at 09:48  

tulah...klu ada jwtan kosong ke part time, best gak..leh ar keje smbil cuci mata..wakakakaka

Mr PenyuBiru 14 October 2009 at 11:13  

nampak semua tu satu hal, tapi kalu ade pekerja yg terlibat tu jenis suka sebarkan kat internet,camne plak.tak ke naya.huhu

Eifa Haris 14 October 2009 at 12:43  

renung2 kan lah...nk tambah dosa yg sedia ade ke huhuh

Aku Adalah Aku 14 October 2009 at 13:37  
This comment has been removed by the author.
DUN Behrang 2020 14 October 2009 at 13:39  

Ala..nampak2 'manja' jer...tak luak pun...hehehehe!

Dungun Cycling Team 16 October 2009 at 18:31  

Boleh nampak benda benda ter seksa.......!!!!!

Related Posts with Thumbnails

Lorem Ipsum

E-mail kan kepada..... sheikh@mytownkajang.com

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP