Lepak Di Sepang SIC Petang Semalam

Aku sebenarnya tak la minat sangat lumba moto nie berbanding formula one tapi layan jea la... nak pulak tiket pun dah sampai kat tangan pergi jugak la... Apa pun aku cuma layan acara 500cc jea yg lain tu aku tak peduli sangat macam aku kata la... aku tak minat sangat lumba moto nie, kalau aku minat pun minat kat awek-awek yang bawak payung kehulu ke hilir sambil tayang bontot tu... nak jea aku terajang... tapi cun-cun woooo !


Satu hal yang aku lihat semalam banyak orang malaysia terutamanya orang melayu datang tengok race moto nie, orang cina pun kurang, india lagi la... layan depabali lagi kut ! Formula One pulak banyak John and Merry orang Siam,Brunei Singapura Indon pun banyak tapi bukan yang bibik jaga anak kat rumah tue !

O yea ! satu lagi, semalam jugak aku kena interview dengan orang sukan dari Jakarta Post. Macam-macam dia tanya... aku pun gagah la goreng dengan bahasa english aku yang beserabut ! hehehe dalam hati aku tunggu jea soalan dia " mas selepas ini apa bisa kita jalan jalan buat nemannin saya..." hahaha !

3 Cucuk Satay Tak Habis Makan... Comment Sikit !:

sharamli 26 October 2009 at 17:44  

xpe la..asalkan xg0reng sampai hangit

Kamsiah 27 October 2009 at 13:22  

sib baik hubby kena kursus kat genting permai resort tarikh tu..kalau tak mau dia pi layan moto tu sama..sambil layan mata tgk minah2 litar pakai kain tak cukup tu..kekekee

Tirana 29 October 2009 at 16:19  

Lain kali jangan tengok saja..masuk la moto racing tu sekali..hehehe

Related Posts with Thumbnails

Lorem Ipsum

E-mail kan kepada..... sheikh@mytownkajang.com

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP