Assalamualaikum ! aku baru keluar selepas 100 hari...


Selepas 100 hari betapa, arinie aku keluar kembali berblogging.... terasa la pulak jari jari aku semacam kematu nak mengetok papan kekunci... dan sebenarnaya aku pun mati kutu... apalaaa...' yang aku nak type sebagai entry untuk dimuatkan dalam entry terbaru nie, nak ku ceritakan apa yg aku lakukan sepanjang 100 hari pertapaan aku tu panjang juga story nya... lain kali la kut ! cuma yg boleh aku katakan aku rindu sangat dengan kawan kawan blogger semua.

Terimakasih kepada teman2 bloger yang masih sudi datang terjah blog aku disepanjang pertapaan aku... 'anda semua memang world class' Hari ini aku balik semula bikin blog debaran tu ada jugak mana la tau aku tak diterima lagi dalam dunia nie.... Tapi tak apa la aku cuba jugak gagahkan... start all over again !

Satu hal lagi aku nak bagi tau kawan kawan blogger semua, hari nie bersamaan 10 july my besday aku tau... ! Tiap kali bila mai jea hari ulang tahun kelahiran aku sentiasa cemas... terasa sangat umur aku semakin sikit... rasanya inila perbezaan yang ada pada aku setiap kali datang tarikh besday... entahlah !

sekian, salam sayang untuk semua !

20 Cucuk Satay Tak Habis Makan... Comment Sikit !:

Myza Pesona 10 July 2009 at 13:27  

Happy Besday To You! Moga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur.

Yanmie 10 July 2009 at 15:21  

salam

hepi besday jugak moga pnjg umur dan murah rezeki.

hem dlm pertapaan 100 hari tu ada dapat ape? harta karun sure ada kan?? hehehe...

Tirana 10 July 2009 at 15:40  

Sheikh..dah cukup 100 hari ye? Macam pantang bersalin la pulak..hehehe or tunggu Najib 100 hari jadi PM..Rasanya dah 100 hari Najib jadi PN..Tun M kata banyak yang negatif dari positif. Dulu dia yang beria-ia suruh Najib ganti pak lah..

Anyway Happy Birthday to you... Harap2 kehidupan seterusnya diberkati Allah.

kabussenja 10 July 2009 at 17:04  

udah abis pantang yuk... slmt kembali berceloteh..

sonata anak kancil 10 July 2009 at 17:55  

salam, selamat hari lahir....cukup ke 100 hari tu? menuntut 'ilmu' ape nih?

Redynne™ 10 July 2009 at 22:24  

salam pak sheikh..

welkam back..

selamat ulangtahun juga.. semoga dimurahkn rezeki dan panjang umurnya.. Amiiin..

*kebizian sdg melanda sy.. :)

kabussenja 10 July 2009 at 23:08  

hepi besday... 10 july sama besday dr. Mahathir la...

Kamsiah 11 July 2009 at 13:00  

huhu bertapa...adakah menuntut ilmu boleh terbang,atau boleh berjalan diatas air,atau boleh panggil duit hehhe...
apa pun..selamat berblogging kembali...

DUN Behrang 2020 13 July 2009 at 09:48  

Happy belated b/day bro...100 hari tu...!

Ex Starians 14 July 2009 at 14:27  

Nak lawan 'Abe Jib' ke? Quote sda Faisal Tehrani

Rinna 14 July 2009 at 14:31  

Heppi Besday..Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki yer..

miela77 14 July 2009 at 14:48  

Hepi belated besday...makasih krn sudi jengok blogku...meh la slalu..

Pekasam mmg sedap tambah lak ngan nasi panas...

Tak nak order ke? huhuhu

Eyna's 14 July 2009 at 17:44  

Happy Belated B'day Sheikh....

Smoga berbahagia dan dirahmati olehNya slalu...

Marzalina 15 July 2009 at 16:32  

salam pak sheikh! selamat kembali berblogging ya!!

Cybernetics Mind 15 July 2009 at 20:05  

perghhhhhhhhhh.....
mcm Tok Najib la pulak...
siap kira 100 hari...hiks

per2 pon ucapan selamatttttttt..
kerana masih sudi berbloging demi agama, bangsa & negara...wakakakaka

Lieya 16 July 2009 at 14:58  

WArghhh HAPPY BELATED BIRTHDAY!!! Ape betapa 100 hari jerk, sikit bebeno tu... Hehehe

adieha 16 July 2009 at 15:18  

hoho. happy belated besday!! awak 10 jul, sy 19 jul. ehehe. :D

tengku aziah 18 July 2009 at 13:13  

selamat hari lahir....

^_^

Hunny 20 July 2009 at 18:08  

Salam,

Bertapa 100 hari, macam pantang 100 hari plak.. hehhehhe

Related Posts with Thumbnails

Lorem Ipsum

E-mail kan kepada..... sheikh@mytownkajang.com

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP