interisting blog 2009

Lagi tag dari TIRANA ,
Diucapkan ribuan terimakasih kepada Tirana kerana tidak pernah lupa akan aku walaupun kini beliau berada di tempat yang tinggi di arena blog, terima kasih sekali lagi kerana pemberian ini... sesungguhnya anda seorang yang hebat !

Kepada anda yang belum mengenali Tirana segeralah melawati halaman beliau melalui halaman INI, Tirana seorang blogger yang pemurah dengan pemberian beliau juga seorang blogger yang amat sedarhana penampilannya. Kesedarhanaan ini dapat dibuktikan melalui tulisan tulisan yang ditulis di dalam blog beliau, dengan kesedarhanaan itu jugalah maka tidak hairan Tirana dapat menambat hati ramai pembaca, pengunjung dan pengikut keblog beliau.

Maka marilah kita bercemburu dengan sifat positif yang ada pada Tirana... !


**

4 Cucuk Satay Tak Habis Makan... Comment Sikit !:

Tirana 28 February 2009 at 09:16  

Alahai Sheikh...segan pulak rasanya..Blog saya tu biasa-biasa aje kalau nak dibandingkan dengan blog orang2 yang terkenal..Anyway saya minat membaca dan menulis jadi saya salurkan minat saya tu melalui penulisan blog. Mudah-mudahan ia dapat memberi manfaat pada saya dan juga kawan-kawan yang sudi membaca.

Kamsiah yusoff 28 February 2009 at 15:57  

betoi tu sheikh,tirana walaupun saya tak pernah bersua lg dgn nya(harap2 satu hari akan bersua jugak) tp melaui penulisannya,saya terasa begitu dekat dgnnya...

Suzi 28 February 2009 at 16:29  

betul tu...saya pun suka pergi blog tirana...

Unknown 28 February 2009 at 16:58  

salam sheikh,

saya selalu juga tersinggah di blog tirana.. tp selalu lupa nak add link nyer..

Related Posts with Thumbnails

Lorem Ipsum

E-mail kan kepada..... sheikh@mytownkajang.com

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP