Kempen Anti Keganasan Di Palestin

copy&paste dari blog mryussmile

Kanak-kanak, wanita, turut mengangkat senjata. Bagaimana dengan kita?

Sahabat semua..bersama2 kita membaca "Qunut Nazilah", Agar kita dapat membantu saudara2 seagama kita yang didalam peperangan dan kesusahan...semoga dengan ini..Saudara2 kita perolehi kemenangan...Amin.

Terjemahannya:

"Ya ALLah, kami letakkan Kamu dibatang leher musuh kami, dan kami berlindung dengan Mu dari kejahatan mereka, Ya Allah leburkan kumpulan mereka, kacau-bilaukan persatuan mereka, cerai-beraikan pakatan mereka, goncangkan pendirian mereka, hantarkan anjing2 kam ke atas mereka, wahai Tuhan Yang Gagah Perkasa, wahai Tuhan Yang Tuhan Yang Bersifat Murka, Ya Allah 3x, wahai Tuhan Yang Menurunkan Al-Quran, wahai Tuhan Yang Mengarakkan Awan, wahai Tuhan Yang Menewaskan Bala Tentera Ahzab, kalahkan mereka, menangkanlah kami ke atas mereka".

Dari JIWA KU - Sebak rasanya mengenangkan penderitaan ikhwan-ikhwan kita di sana. Sesak jiwa apabila terbayang misi-misi kejam dan penuh hasad tajaan puak Yahudi Laknatullah. Subhanallah… Namun, berapa banyak yang telah kulakukan demi membantu mereka? Mampukah diriku ini menjawab soalan-soalan yang bakal ditanya oleh Allah di Mahsyar nanti mengenai apa sumbanganku buat mereka?

-MrYUsSmiLe-

2 Cucuk Satay Tak Habis Makan... Comment Sikit !:

fq 7 January 2009 at 20:36  

boikot barangn merekaaaaa...
jgn bantu mereka...
bl kta bl brgn mreka,kta hnya bg duit tok mrka bli bom dan berterusan mmbunuh....
kesian pada kanak2 yg dibunuh..

East Coast Cycling Team 8 January 2009 at 18:48  

Sedih dan terharu bila anak anak dan wanita yang tak berdosa menjadi mangsa keganasan yahudi laknatullah.

Marah dana geram bila negara2 Islam di timur tengah cuma berdiam diri ibarat tidak ada apa apa berlaku.

Insyallah Bang kalau jumpa dan tersua mereka akan saya sampaikan salam abang tu...Abang bila lagi nak aktif semula dalam sukan basikal dan memberikan kami skil skil dan pengalaman abang dimasa kegemilangan abang dulu.

Related Posts with Thumbnails

Lorem Ipsum

E-mail kan kepada..... sheikh@mytownkajang.com

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP