Tragedy October

surat putus cinta Sheikh ditemui...
Zaman dah berubah dunia pun dah maju... Biasalah bila sudah duduk town, mula lupa asal usul. bercinta pula dengan awek minah saleh. Ke hulu ke hilir aku menayang girlfriend aku yang bermata biru. Punyalah eksyen masa tu aku.., hinggalah suatu hari aku ternampak minah saleh awek aku tu dengan jantan lain yg lebih tampan dan bergaya konon la, berbanding aku.. korang tau kat mana aku nampak...? kat pasar malam, Pasar Malam Jalan Tengku Deraman depan Globe, area Sogo tuuu.. korang tau kan..? tak kan tak tau..? sekarang nie pasar malam tu dah buat kat lorong belakang, dari belakang komplex Campbell,Semua House sampaila kat belakang Masjid India

Aku meraung tiga hari tiga malam sambil menonggeng gaya bebas, kuak lentang, kuak kupu kupu, sedey ooo awek kena kebas, Pada malam ke empat...( aku boleh cerita malam ke empat jea, malam pertama aku tak boleh cerita kat sini ) Aku mengambil sehelai kertas dan menulis surat untuk memutuskan perhubungan aku dgn awek minah saleh tu.

Korang jangan menanggis bila baca surat aku nie, gelak tak pea aku tak kisah, kalau nak gelak 16 tahun pun aku tak dea hal terserah... yang penting korang jangan nanggis ! Begini la isi surat yang aku tulis yang ingin aku tunjukan pada korang semua pecah kaca , pecah gelas , dah baca jangan balas, nak komen silakan no problem !


TO
Elizabeth Tonk Drum,
October 28, 2oo2

I WANT TO CUT CONNECTION US.

I have think about this very cook-cook. I know I clap one hand only. Correctly, I have seen you and he walk-walk together at town with eyes myself. You grab hand him. You always ask for apology back-back. Back back apology , back back apology i boring u know ? I don't trust you again! You are really ringgit dollar eye. My friend speak you play wood three. First-first I think my friend lie me. But now I know you correct-correct play wood three. So, I break connection to pull my body from this love triangle. I know result I pick is very correct, because you very love him very high from you love me. So, I cut this connection to go far from here. I don't want you to play-play with my liver. I have been crying until no more eye water thinking about you. I don't want banana to fruit two times. Safe your body good good...! Dato'Shake

Read more...

Nasib Baik Orang Tak Nampak

Ini betul betul bukan cobaan kalau tak caya tengok sendiri benda dah ada depan mata !

Read more...

Last Last...Begini la Akhirnya !


Jangan main main woo... take a look at the pictures above jangan la korang anggap jalanraya macam main games, speeding isn't cool and fun. You will regret for your whole life if your love ones are your passengers. Menyesal tak sudah nanti, It's better to be late. than to be sorry.

Read more...

Inilah Chap Ayam Pengganti yang Telah Pergi...

Pemacu Kor Dua baik la sikit dari Bini Dua

Di sana ada yg dipanggil pembekal kuasa , Kotak Menara , Emak Papan , Aziz Satar, Pemain Cakrawala, Penghalang Cacing dan tah hapa hapa la lagi termasukla Pinggan Keras yang paling mahal siap ada 'Driver' lagik !

Sempena Bulan Shawal Yang Mulia Ini Aku nak mohon kemaafan Zohir&Batin kepada semua sohabat Bloggers yang selalu berkunjung di blog aku begitu juga blogs kawan2 yang sering aku kunjungi... Biasa la kan... susun atur bahasa aku yang kelam kabut mungkin ada perasaan yang tersinggung... jadi aku sekali lagi mintak mahap bebanyak...aku mintak hampun aku sayang kat korang,walaupun korang belum tentu sayang aku !

Apa perasaan korang setiap kali menyambut Hari Raya ? seronok ker? sedih ker? haper haper ker? Setiap kali raya aku tak pernah rasa sedih bahkan aku sentiasa bergembira walaupun tak segembira kanak kanak dapat angpau sana dapat angpau sini ataupun segembira golongan artis artis lonjak sana lonjak sini tongang tebalik, dlm TV la maksud aku... sampai juling bijik mata ngadap.

Kita sebenarnya digalakan bergembira menyambut raya semestinya dalam 'beringat ingat la' sesuai dgn ayat yang selalu dibaca imam imam dlm solat sunat e'dulfitri perasan tak ? sebab tu kena hati hati masa memandu , makan terlalau banyak hingga menjejas kesihatan, yang penting menjaga iman dan taqwa hasil dari ibadat puasa, silap aribulan sia sia amalan bulan ramadhan abis gitu jea... maklum la setan pun dah lepas siap join lagik...

Aku ingat lagi shawal tahun lepas aku kehilangan seliper jepun masa solat e'dulfitri nasib baik la rumah aku cuma kurang dari 50 langkah dari masjid, bila ingat balik kelakor jugak tapi ada baik nya... dapat jugak kongsi selipar raya aku pakai sebelum semayang raya, makhluk tu pakai selepas raya !
Tahun nie seperti yang korang tau la... sebuah PC dan sebijix laptop meninggalkan aku buat selama nya... dan seperti yang di janjikan inilah aku kembali dengan PC Cap Ayam aku, bulan depan aku cuba carix sebijix komputer riba pulak harap bila aku gi raya rumah korang isi la angpau lebih sikit !

Satu hal yang lain, aku masih boleh nak mengendap blog jika aku nak, cuma buat brutal sikit... tapi setakat nie aku cuba tak nak guna barang Bos untuk tujuan peribadi

nanti aku sambung..........

Read more...
Related Posts with Thumbnails

Lorem Ipsum

E-mail kan kepada..... sheikh@mytownkajang.com

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP