Gift Dari Azza - Sedetik Hati


Terimakasih
Azza
dengan gift kali ini
Best Blogger Award
2008/2009
dan
'The Very Best Blog Ever'
Best pun best la janji rock !
terimakasih
sekali lagi
TQ.

untuk pengetahuan korang semua AZZA adalah salah seorang yang ter awal yang aku kenal dalam dunia cyber, bahkan lebih awal lama sebelum kewujudan blog satay aku nie dia banyak berkarya, banyak idea, banyak cerita dan dia boleh kita anggap sebagai ratu atau diva dikalangan bloggers tanahair dan hatinya sentiasa berdetik.... kepada yang belum mengenalinya berkunjung la ker halaman beliau Sedetik Hati disana korang mungkin dapat mengenali beliau lebih dekat lagi

balik cerita pasal blog aku...
selama nie aku anggap blog aku blog BSS atau Blog Syok Sendiri
sesekali aku panggil blog aku blog69 blog yg tunggang tebalik atau mudah faham blog
caca marba, tapi orang dah kata blog best hamik jea la..... janji rock !

2 Cucuk Satay Tak Habis Makan... Comment Sikit !:

azza_irah 21 November 2008 at 07:58  

waaa..tetiba rasa malu..promo smpai sebegitu rupa lak..
malu sehh..
blog org lagi la...cendol abc sume cmpur...kenangan kat ruangan dl tu tersemat di hati...disini kita mencipta pengalaman baru...

Tirana 21 November 2008 at 08:10  

Huaaa..sheikh, sejak akhir-akhir ni makin femes pulak dia..hehehe..ramai yang bagi hadiah..hehehe..jangan lupa diri sudah..hahaha..gurau aje...

Related Posts with Thumbnails

Lorem Ipsum

E-mail kan kepada..... sheikh@mytownkajang.com

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP