Destini - Dato Sheikh



Aku tak tau sama ada korang pernah dengar lagu nie ker tidak... ? tapi aku percaya sangat korang memang lagsung tak pernah dengar lagu nie, haku pun cuma pernah denger sekali dua jea tu pun masa aku zaman sekolah dulu dah berpuluh tahun dah... masa tu style lagu nie dianggap sebagai yang terbaru la masa tu dalam industri muzik... dikatakan memang sukar nak memikat telinga pendengar, memang tak popular pun lagu nie... hehe ! Yang menjadi masalah nya aku pulak suker lagu nie...

Antara perkataan yang disebut dlm lirik lagu nie ialah

Manusia itu sama saja
Janganlah kita salah sangka
walau kita orang berada
Usah kita beza membeza
Corak hidup tak mesti serupa
Ada orang miskin ada orang kaya
Rahsia nikmat hidup bahgia
Dalam hati suci
Tersisip cahaya

lirik yang lain tu kalau korang sanggup dengar korang dengar la....
aku tak paksa

2 Cucuk Satay Tak Habis Makan... Comment Sikit !:

Suzi 23 November 2008 at 20:04  

rasa2 cm tak pernah dengar pun...

PLBD DUNGUN 24 November 2008 at 23:10  

Best juga lagu dia....!!!!

Related Posts with Thumbnails

Lorem Ipsum

E-mail kan kepada..... sheikh@mytownkajang.com

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP