Last Last...Begini la Akhirnya !


Jangan main main woo... take a look at the pictures above jangan la korang anggap jalanraya macam main games, speeding isn't cool and fun. You will regret for your whole life if your love ones are your passengers. Menyesal tak sudah nanti, It's better to be late. than to be sorry.

4 Cucuk Satay Tak Habis Makan... Comment Sikit !:

Myza Pesona 23 October 2008 at 13:13  

Berhati - hati di jalanraya. Ingatlah yang tersayang! Jangan asyik nak merempit atau nak happening! So, inilah akibatnya!Siapa yang susah? Sendiri mau ingat la.....

kakLuna 23 October 2008 at 13:26  

3thn lps dh penah dpt email ni..masa nk bukak punya la gerun...alih2 kat blog ni tayang terang2...haaaaa tu dia....masih gak debaq2...ngeri lah rasa...

tu la..kita time bwk keta kena byk beringat...dan baca doa menaiki kenderaan. pasang cd nasyid/zikir supaya sentiasa ingat Allah

khyrull 24 October 2008 at 11:18  

Takutnya....huhuhu.Deletekan Deletekan..

Ir. hydir 25 October 2008 at 09:30  

jalan raya mmg bukan tempat berlumba..bukan mcm game need for speed tuh...

insaf2...bw ikut had laju dan pastikan kenderaan anda di servis ikut jadual..

Related Posts with Thumbnails

Lorem Ipsum

E-mail kan kepada..... sheikh@mytownkajang.com

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP